Scari interioare in Timisoara

New Metal Design își desfășoară activitatea în Timișoara, compania adresându-se atât locuitorilor orașului menționat cât și celor din împrejurimi. Serviciile firmei se adresează însă atât persoanelor fizice cât și celor juridice, scările interioare executându-se la comandă în funcție de fiecare solicitare primită. Prețurile solicitate sunt reduse și avantajoase, pentru anumite comenzi acordându-se și reduceri substanțiale. Desigur, tarifele vor varia în funcție de modelul de scări interioare ales și în funcție de alți parametrii ce vor fi menționați în momentul în care o să luați legătura cu reprezentanții New Metal Design.

Prin intermediul New Metal Design puteți executa scări interioare în linie dreaptă sau sub un unghi de 90 de grade, în spirală sau ondulate în diverse moduri. De obicei scările sunt însoțite de balustrade din același material sau balustrade de tip cadru pentru panouri de sticlă sau cu mână curentă de lemn. De la scări din inox cu vang central, la variate forme de scări din oțel sau scări metalice cu trepte din sticlă sau lemn, clienții își pot alege orice variantă, în stiluri moderne sau clasice.

Contact Icon
Porti si garduri fier forjat Timisoara, Balustrade fier Forjat Timisoara, Garduri fier forjat Timisoara, Porti metalice Timis, Porti autoportante, Scari interioare Timisoara, Scari interioare lemn, Scari interioare trepte sticla, Scari elicoidale Timis, Scari interioare si exterioare metalice Timisoara, Balustrade sticla Timisoara, Balustrade lemn Timisoara, Balustrade inox Timisoara, Balustrade fier forjat interioare Timis | Porti si garduri fier forjat Timisoara, Balustrade fier Forjat, Garduri fier forjat Timisoara, Porti metalice Timis, Porti autoportante, Scari interioare Timisoara, Scari interioare lemn, Scari interioare trepte sticla, Scari elicoidale Timis, Scari interioare si exterioare metalice Timisoara, Balustrade sticla Timisoara, Balustrade lemn Timisoara, Balustrade inox Timisoara, Balustrade fier forjat interioare Timis - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles