Scara lingouri inox cu trepte lemn

New Metal Design este unul dintre cei mai noi producători de scări interioare din Timișoara, având o ofertă variată pentru clienții săi. De la scări din inox cu vang central, la variate forme de scări din oțel sau scări metalice cu trepte din sticlă sau lemn, clienții își pot alege orice variantă, în stiluri moderne sau clasice.

Scările interioare pot fi realizate în linie dreaptă sau sub un unghi de 90 de grade, iar pentru firile mai artistice sau care își doresc un stil mai aparte, ele sunt în spirală sau ondulate în diverse moduri. De obicei scările sunt însoțite de balustrade din același material sau balustrade de tip cadru pentru panouri de sticlă sau cu mână curentă de lemn. În orice caz, scările realizate sunt lucrate de obicei în fază de construcție a imobilelor sau la renovare și prezintă o rezistentă crescută.

Dacă v-ați hotărât ce fel de scări interioare vă doriți pentru vilă, casă, apartamentul sau clădirea dumneavoastră din Timișoara, sau dacă sunteți în căutare de noi idei de design, apelați la New Metal Design! Lucrările vor fi executate într-un timp scurt și cu atenția la detalii necesară unor rezultate de calitate.

Structura din inox satinat sau lucios cu vang central frant sau monogrinda. Scara reprezinta lingouri suprapuse din inox, este robusta si deosebit de atragatoare. In imagine apar montate trepte provizorii din lemn constructii.

Trepte din lemn masiv : 40 – 70 euro/ treapta prelucrata, baituita si montata.

Cere ofertă
Contact Icon
Porti si garduri fier forjat Timisoara, Balustrade fier Forjat Timisoara, Garduri fier forjat Timisoara, Porti metalice Timis, Porti autoportante, Scari interioare Timisoara, Scari interioare lemn, Scari interioare trepte sticla, Scari elicoidale Timis, Scari interioare si exterioare metalice Timisoara, Balustrade sticla Timisoara, Balustrade lemn Timisoara, Balustrade inox Timisoara, Balustrade fier forjat interioare Timis | Porti si garduri fier forjat Timisoara, Balustrade fier Forjat, Garduri fier forjat Timisoara, Porti metalice Timis, Porti autoportante, Scari interioare Timisoara, Scari interioare lemn, Scari interioare trepte sticla, Scari elicoidale Timis, Scari interioare si exterioare metalice Timisoara, Balustrade sticla Timisoara, Balustrade lemn Timisoara, Balustrade inox Timisoara, Balustrade fier forjat interioare Timis - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles