- COPERTINE RETRACTABILE -

Va oferim cele mai bune solutii de umbrire si protectie prin executia de copertine retractabile in Timisoara, cu brate care se pot prinde de perete in orice parte a peretelui. Preturi ideale pentru orice model de copertine cu sistem de rulare manual sau automat!

Copertinele retractabile se pot aduna sul prin actionarea dispozitivului manual sau electric montat, astfel ca se strang atunci cand nu mai este nevoie de ele si se desfasoara la loc pe timp de ploaie, soare puternic sau alte conditii. Dimensiunile lor se aleg in functie de spatiul unde trebuie montate si suprafata ce se doreste a fi umbrita. Flexibilitatea la amplasare (sprijinire pe suportii proprii) este cea mai mare calitate a acestor copertine, calitate ce explica cererea mare pe piata.

Klub Metalia realizeaza copertine retractabile in Timisoara flexibile, ce combina mai multe contragreutati si brate, dupa cum are nevoie fiecare client. Daca va aflati la o distanta de maxim 50 km de Timisoara, putem asigura si transportul si montajul copertinelor, la tarife avantajoase. Pentru a plasa o comanda sau a discuta termenii ofertei, nu ezitati sa ne contactati!

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni:

Please leave this field empty.