Scări exterioare

Doriți să montați scări exterioare metalice pe terasă sau la ieșirea din clădire? Klub Metalia este compania care vă stă la dispoziție în Timișoara pentru aceasta! Lucrările executate de noi sunt întotdeauna de calitate!

Obiectivul fiecărei firme nou înființate este să se remarce pe piață, iar acest lucru nu este posibil fără servicii de calitate. Fiind o echipă nou formată și motivată, Klub Metalia vă oferă toată implicarea pentru a realiza lucrări de execuție reușite, finalizate prin montaj, în Timișoara și împrejurimi. Varietatea de scări exterioare metalice realizate cuprinde scări din inox (simplu/ satinat) și fier, cu trepte în diverse modele.

De ce să apelați la scări metalice pentru terasă, bazine de apă sau la ieșirea din spații comerciale/ industriale/ locuința? În primul rând, ele sunt foarte ușor de întreținut și sunt tratate împotriva coroziunii, deci se mențin un timp îndelungat la fel. Apoi, rezistența lor la solicitări este mult mai mare decât pare la prima vedere, iar treptele realizate din metal perforat sau model antiderapant sunt foarte sigure, chiar și pe timp de iarnă sau în apă.

DSC_0727

Scara metalică exterioară Safety este o scară circulară pe două nivele ce restricționează accesul nedorit. Scara circulară de exterior este sigură și deosebit de frumoasă dar are și alte calități cum ar fi : nu umbrește curtea, este antiderapantă, se curată ușor iarna, are o mână curentă prietenoasă la atingere ea fiind confecționată din inox. […]