SCĂRI

Scara metalica pentru greutati mari, deosebit de stabila si robusta. Se pot monta trepte din granit, lemn sau sticla. Scara intre doi pereti de rigips, fara legaturi cu peretii.

Scara metalica cu structura ascunsa ce da spatiului o tenta magica, usor nefireasca, prin care focalizeaza si capteaza intreaga atentie a prietenilor veniti in vizita.

Scara metalica cu doua vanguri frante foarte potrivita pentru intoarceri la 180 grade. Este o scara ce inspira si chiar ofera o siguranta maxima. Balustrada scarii poate fi din otel sau inox, cu lemn sau sticla, simple sau artistice.

O scara cu o prezenta impunatoare fara a lua din lumina naturala ce patrunde in incapere. O scara metalica circulara din otel, vopsita elegant. cu mana curenta din inox spiralata si trepte din lemn masiv vesele. O bijuterie de scara circulara tocmai potrivita intr-un penthouse.

Scara metalica Genius cu trepte wenge Scara metalica Genius cu trepte wenge Scara metalica Genius cu trepte wenge Scara metalica de interior, design contemporan, customizata si adaptata pe spatiul clientului. Material: otel. Vopsire: negru mat Trepte lemn fag stratificat: bait wenge

Structura din inox satinat sau lucios cu vang central frant sau monogrinda. Scara reprezinta lingouri suprapuse din inox, este robusta si deosebit de atragatoare. In imagine apar montate trepte provizorii din lemn constructii. Trepte din lemn masiv : 40 – 70 euro/ treapta prelucrata, baituita si montata.

Scara metal vopsita electrostatic, model gratios a carei eleganta este sporita de balustrada din sticla securizata. Vopsirea electrostatica a scarii in culoarea gresiei din salon o integreaza perfect in atmosfera caminului dvs.

im_18_3_scara-structura-metalica

Creeam pentru clientii nostri structuri metalice pentru scari de interior si exterior, personalizate, ce aduc plusvaloare interioarelor sau spatiilor exterioare.

DSC_0727

Scara metalică exterioară Safety este o scară circulară pe două nivele ce restricționează accesul nedorit. Scara circulară de exterior este sigură și deosebit de frumoasă dar are și alte calități cum ar fi : nu umbrește curtea, este antiderapantă, se curată ușor iarna, are o mână curentă prietenoasă la atingere ea fiind confecționată din inox. […]

im_15_0_scara-cu-trepte-din-lemn-masiv

 Scară metalică cu  trepte din lemn masiv : Prețul se calculează în funcție de complexitatea lucrării și cuprinde structura scării, balustrada și 40-70 euro/ treaptă prelucrată, băițuită și montată.

im_4_0_scara-inox-satinat-cu-trepte-de-sticla

Scară inox satinat, design personalizat, deosebită, destinată cu precădere spațiilor bine luminate. Datorită procentului ridicat de trecere a luminii prin trepte scara pare un obiect de artă bine pus în valoare, ce are propria sa aură. Design contempo minimalist, material inox satinat. Trepte sticlă cu serigrafie antiderapantă. Se pot executa din același material structuri de […]