Balcoane Frantuzesti

Executam modele variate de balcoane in Timisoara, cu una sau mai multe intermediare, in linii drepte sau forme speciale, personalizate. Cele doua tipuri constructive cuprind balconul frantuzesc, montat de obicei la fereastra pentru protectia la cadere, si balconul montat pe platforma de ciment sau cu prindere laterala.

Atunci cand vorbim de balcoane, ne referim la balustrada acestora, care le face efectiv sa fie considerate balcoane. La executie se poate folosi inox lucios sau inox satinat, care are o stralucire mai slaba. Decizia de montare pe drept sau cu prindere laterala se ia in functie de latimea balconului, decizie discutata in prealabil cu clientul.

Balcoanele realizate de New Metal Design pot fi simple si elegante, sau realizate in modele deosebite, cu rezistenta crescuta la factorii de mediu. Finisarea se face manual, iar inoxul utilizat se incadreaza in cei mai inalti parametri de calitate. Balustrada poate fi dotata cu mana curenta sau nu, iar balconul poate fi accesorizat si cu sticla.

Cere ofertă
Contact Icon
Porti si garduri fier forjat Timisoara, Balustrade fier Forjat Timisoara, Garduri fier forjat Timisoara, Porti metalice Timis, Porti autoportante, Scari interioare Timisoara, Scari interioare lemn, Scari interioare trepte sticla, Scari elicoidale Timis, Scari interioare si exterioare metalice Timisoara, Balustrade sticla Timisoara, Balustrade lemn Timisoara, Balustrade inox Timisoara, Balustrade fier forjat interioare Timis | Porti si garduri fier forjat Timisoara, Balustrade fier Forjat, Garduri fier forjat Timisoara, Porti metalice Timis, Porti autoportante, Scari interioare Timisoara, Scari interioare lemn, Scari interioare trepte sticla, Scari elicoidale Timis, Scari interioare si exterioare metalice Timisoara, Balustrade sticla Timisoara, Balustrade lemn Timisoara, Balustrade inox Timisoara, Balustrade fier forjat interioare Timis - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles