- Balcoane Frantuzesti -

Executam modele variate de balcoane in Timisoara, cu una sau mai multe intermediare, in linii drepte sau forme speciale, personalizate. Cele doua tipuri constructive cuprind balconul frantuzesc, montat de obicei la fereastra pentru protectia la cadere, si balconul montat pe platforma de ciment sau cu prindere laterala.

Atunci cand vorbim de balcoane, ne referim la balustrada acestora, care le face efectiv sa fie considerate balcoane. La executie se poate folosi inox lucios sau inox satinat, care are o stralucire mai slaba. Decizia de montare pe drept sau cu prindere laterala se ia in functie de latimea balconului, decizie discutata in prealabil cu clientul.

Balcoanele realizate de Klub Metalia pot fi simple si elegante, sau realizate in modele deosebite, cu rezistenta crescuta la factorii de mediu. Finisarea se face manual, iar inoxul utilizat se incadreaza in cei mai inalti parametri de calitate. Balustrada poate fi dotata cu mana curenta sau nu, iar balconul poate fi accesorizat si cu sticla.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni:

Please leave this field empty.